Το νέο τους βιβλιοπωλείο εγκαινιάζουν οι Εκδόσεις των Συναδέλφων στις 7 το απόγευμα την Παρασκευή (13/3). Ο νέος τους χώρος βρίσκεται και πάλι στα Εξάρχεια, αλλά πλέον στην Καλλιδρομίου 30.

Οι άνθρωποι από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων, που βλέπουν την προσπάθειά τους να αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση, μας είχαν μιλήσει πριν λίγους μήνες και είχαν προτείνει πέντε αγαπημένα βιβλία. Είναι παράλληλα πέντε λόγοι που σε κάνουν να καταλάβεις γιατί το εγχείρημά τους αξίζει και γιατί αξίζει να βρεθείς την Παρασκευή το απόγευμα στα εγκαίνιά τους.

ªøÛäéï 1

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X