Από την στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα ο θάνατος του θρυλικού Βρετανού τραγουδιστή της ροκ David Bowie τα social media κατακλύστηκαν με φωτογραφίες, τραγούδια και μηνύματα, ως φόρος τιμής στην μουσική και τις ιδέες του Bowie, που σημάδεψαν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Ο David Bowie ήταν ένας θρύλος και για αυτό δεκάδες καλλιτέχνες στο άκουσμα του θανάτου του τον τίμησαν με τον δικό τους τρόπο.

Το 3pointmagazine μάζεψε τα πιο όμορφα σκίτσα – φόρο τιμής στον μεγάλο καλλιτέχνη που έφυγε σήμερα στα 69 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο, για να πάει εκεί ψηλά στον πλανήτη από όπου μας ήρθε. Αντίο Starman.

artists-pay-tribute-david-bowie__700

artists-pay-tribute-david-bowie-2__700

artists-pay-tribute-david-bowie-3__700

artists-pay-tribute-david-bowie-6__700

artists-pay-tribute-david-bowie-10__700BOWIE2__700

BowieBoredPanda2__700

David-Bowie-013__700DSC0047__700

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια