Ο Σταύρος Τσιώλης «έφυγε» σήμερα το πρωί στα 82 του, αφήνοντάς μας τις ταινίες του, όπου η ελαφρότητα των καταστάσεων αποτελεί την αφορμή για μια βαθιά διεισδυτική ματιά στον ανθρώπινο ψυχισμό. Κατάφερε να χωρέσει μέσα σε 90′ τους πόθους, τα πάθη, τα λάθη και τους καημούς μιας ολόκληρης γενιάς Ελλήνων. Μας δίδαξε πώς μπορείς από κάτι τόσο απλό και καθημερινό, όπως το ποδόσφαιρο, η καψούρα, το λαϊκό τραγούδι, η φιλία και η πολιτική να φτιάξεις ένα αριστούργημα και να πεις τις μεγάλες αλήθειες της ζωής όπως ‘γιατί οι άνθρωποι δε συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε.

Το 3pointmagazine παραθέτει ένα βίντεο με τις καλύτερες ατάκες του Τσιώλη για τις γυναίκες.

Αντίο μεγάλε.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια