Οι Παράξενες Μέρες επιστρέφουν με ένα μοναδικό cd

και τη σφραγίδα του ραδιοφωνικού σταθμού

105,5 Στο Κόκκινο

Οι Παράξενες Μέρες κυκλοφορούν το 2ο cd τους με τίτλο: «Το σκοτάδι που λάμπει», μια μουσική ιστορία με φόντο την πόλη που βραδιάζει, σπασμένη σε 19 τραγούδια, ηχητικά θραύσματα, κομμάτια ενός θαύματος που έγινε κομμάτια.

Το ροκ συναντιέται με τις λύρες του Πόντου, τους ήχους της Ηπείρου και τους αμανέδες της Ανατολής, παρέα με μια φιλαρμονική ορχήστρα και ένα κουαρτέτο εγχόρδων για να συμπληρώσουν το soundtrack της βόλτας του συγκροτήματος σε όσα σκοτείνιασαν μα εξακολουθούν να λάμπουν…

Ακούστε το album εδώ:

www.youtube.com/watch?v=FWyEF_k0A3c&list=PL32C5_oVHV15fwbv0Ovo3gygRntwR_oYw&index=1

Οι Παράξενες Μέρες είναι οι:
Αντώνης Μοσχούτης, Άρης Τρουπάκης, Μάκης Παραδεισόπουλος, Αλέξανδρος Αλεξίου, Γιάννης Βασιλείου, Γιώργος Αντωνόπουλος.

Παράξενες μέρες photo

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X