Ένα αδειο κουτάκι με ηρεμιστικά πάνω στο κομοδίνο μου σχεδόν έχει σκεπαστεί από τα γράμματα που σου γράφω κάθε βράδυ.

Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να σου πω αλλά τα δάκρυα σχεδόν διαλύουν το μελάνι και ποτέ δεν τολμώ να στα ξεστομίσω.

Πάνε μήνες από το χωρισμό μας. Γιατί τώρα σιωπαίνω και τότε ξεστόμισα τόσες άσχημες λέξεις; Λέξεις που ποτέ δεν εννοούσα, λέξεις που σχηματίστηκαν από τις δικές μου ανασφάλειες και τον αδηφάγο εγωισμό μου.

Κουράστηκα να ψάχνω σε άλλους πρόσκαιρη παρηγοριά, το κορμί και το μυαλό μου αναζητούν τη δική σου μυρωδιά. Μυρωδιά που φθείρει αλλά αρνούμαι να την ξεχάσω. Ξέρεις ποτέ δεν έσκισα τη φωτογραφία μας. Αυτή που μου είχες χαρίσει όταν μου πρωτο-είπες “Σε αγαπώ”. Σου είπα ψέμματα για να σε πληγώσω αλλά μόνο τον εαυτό μου πλήγωσα.

Ακόμα και τα δάχτυλα μου κουράστηκαν από την πένα που γράφει ασταμάτητα λόγια αγάπης για σένα. Αναζητούν το δικό σου ζεστό άγγιγμα. Οι φίλοι δεν με καταλαβαίνουν πια, μου λένε θα περάσει αλλά δεν θέλω, Θέλω να σε σκέφτομαι ακόμη και αν βασανίζομαι από αυτή τη σκέψη. Ο έρωτας δεν περνάει μάτια μου, ούτε με τα ηρεμιστικά, ούτε με το ποτό και τα τσιγάρα αλλά ούτε και με τη σκέψη του θανάτου που όσο πάει τριβελίζει όλο και παραπάνω το αδύναμο μυαλό μου!

Περήφανη Ψυχή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια