ΣΤΙΧΟΒΟΛΗ @ ΚΟΟ-ΚΟΟ

Οι «Στιχόβολη» 5 χρόνια μετά τη δημιουργία της μπάντας κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ και ταξιδεύουν από τα Ιωάννινα να το παρουσιάσουν ζωντανά και μαζί τραγούδια από την ελληνική παράδοση διασκευασμένα στο δικό τους ύφος.

Η πολυφωνία σε φωνές και μουσικά όργανα, η ενέργεια κι ο ηλεκτρισμός των συντελεστών μαζί με τη διάθεσή τους να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα υπόσχονται ένα κράμα διαφορετικό αλλά οικείο που σίγουρα αξίζει να ακουστεί.

Στιχόβολη (Afisa ΚοοΚοο 23-10) for webΧρυσαυγή Γιάμαρη – Φωνή
Κώστας Μπασδάνης – Φωνή, Ακουστική κιθάρα
James Μπασδάνης – Ηλεκτρική κιθάρα
Χρήστος Ζήνδρος – Σάζι, ούτι, παραδοσιακά κρουστά
Γιώργος Δουλιάκας – Ηλεκτρικό μπάσο
Αλέξανδρος Δόσης – Πλήκτρα
Τάσος Μουσπούλης – Τύμπανα

facebook: www.facebook.com/stixoboli
youtube: www.youtube.com/user/stixovoli
ιστοσελίδα: www.stichovoli.eu

Μαζί τους θα είναι ένα ακουστικό τρίο:
Απόστολος Μωραϊτης – Ούτι, τζουρά, Φωνή
Δημήτρης Ανδρονιάδης – Πιάνο
Γιάννης Αναγνώστου – Μπουζούκι, Φωνή

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
@ Kookoo Live Music Bar
Είσοδος (με Μπύρα ή Κρασί): 10€
Doors Open: 21.30

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X