Κι όμως συνέβη και αυτό! Στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκαν στα Τρίκαλα ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης ζητά από τα παρευρισκόμενα μέλη να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο με στρατιωτική πειθαρχία. Κι εκεί που ξεκινούν οι Χρυσαυγίτες το καθήκον τους, αρχίζουν να λένε «Σε γνωρίζω από την όψη του σπαθιού την τρομερή… σε γνωρίζω από την όψη που με βιά μετράει την γη!»

Άλλα ‘ντι άλλων! Ξέχασαν την “κόψη” του σπαθιού και είπαν να πουν την “όψη” και δεύτερη φορά. Τέτοια λάθη τα κάναμε στο δημοτικό μη μπορώντας να ξεχωρίσουμε την διαφορά των λέξεων και του νοήματός τους. Φαίνεται ότι οι “άριοι” πρέπει να ξαναπάνε σχολείο γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε από τις πολλές δόσεις “πατριωτισμού”.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X