Οι Editors βρίσκονται σήμερα στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στη Φιλιππιάδα, στο κέντρο «φιλοξενίας», όπου σε συνεργασία με την ΜΚΟ Oxfam θα προσφέρουν τη βοήθειά τους στην κοινότητα των προσφύγων που βρίσκεται εκεί.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η μπάντα μέσω της σελίδας της στο Facebook, ενώ υπήρξε και live streaming, με τους ίδιους να μιλούν για αυτήν την εμπειρία και τους πρόσφυγες που βρίσκονται εκεί αλλά και γενικότερα, και να μοιράζονται μαζί τους ένα… «amazing drumming session». Στο χώρο βρίσκονται οι Tom Smith, Edward Lay και Elliot Williams.

Δείτε τις δηλώσεις των μελών της μπάντας εδώ:

Αναδημοσίευση από summerrainradio.blogspot.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X