Το νέο τραγούδι της αμερικανικής ροκ μπάντας “Green Day” σχολιάζει την νέα εποχή που ξημερώνει στην Αμερική με τον Τραμπ ως πρόεδρο ενώ προειδοποιεί ότι «ζούμε σε προβληματικές εποχές».

Το καινούργιο τραγούδι του αμερικανικού συγκροτήματος “Green Day”, “Troubled Times”, κυκλοφόρησε χθες ανήμερα της γέννησης του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, υπέρμαχου των ατομικών δικαιωμάτων. Προφανώς όχι τυχαία.

Το βίντεο κλιπ δείχνει διαδοχικές εικόνες από διαδηλώσεις, τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αλλά και τον Τραμπ που χορεύει, κάνοντας μία γκριμάτσα.

Το βίντεο είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα-προειδοποίηση για την νέα εποχή που ξημερώνει στην Αμερική τώρα με την προεδρία Τραμπ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X