Οι JazzMatazz παίζουν swing, jazz και ελληνικά κομμάτια με των δικό τους μοναδικό τρόπο. Μας ξεσηκώνουν και όποιος είχε την χαρά να τους απολαύσει και να τους δει από κοντά σε κάποιο live τους σίγουρα δεν θα μπορούσε να μείνει ακίνητος στην καρέκλα του πάνω από 1 λεπτό.

Την Παρασκευή ο δρόμος είχε την δική του ιστορία αυτός ο δρόμος μας οδήγησε από το Σύνταγμα στο Γκάζι, ένα Σύνταγμα που φώναζε ένα βροντερό ΌΧΙ. Η μουσική και οι ήχοι μας δημιούργησαν την επιθυμία να συναντήσουμε μια μπάντα που όταν την ακούς είναι δύσκολο να μην την ερωτευτείς, βρεθήκαμε λοιπόν στο Γκάζι και ρωτήσαμε τον Παυλέα των JazzMatazz Ναι ή Όχι και γιατί.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X