Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου
Οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band στο Architecture Rock Cafe
 
Η δεύτερη σαιζόν των Sgt. Pepper’Beatles Tribute Band ξεκινά το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, με το κίτρινο υποβρύχιο να αγκυροβολεί στο Architecture Rock Cafe στο Ζωγράφου για το πρώτο live της χρονιάς.
Από την πρεμιέρα τους πέρυσι μέχρι σήμερα, οι Sgt. Pepper’Beatles Tribute Band πέρασαν από πολλές σκηνές της πρωτεύουσας και όχι μόνο. Μοιράστηκαν τη μαγεία των “Σκαθαριών” με εκατοντάδες φίλους -Beatlemaniacs και μη- στήνοντας κάθε φορά ένα μεγάλο live Beatles party.
Τώρα, το υποβρύχιο του Sgt. Pepper σαλπάρει για μια δεύτερη σαιζόν, εφοδιασμένο με ακόμη περισσότερα τραγούδια των Fab Four σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα. Η μπάντα ακολουθεί ολόκληρη την πορεία τωνBeatles, από το Please Please Me και τις πρώτες επιτυχίες του ’63-’64, έως τις μεγαλειώδεις συνθέσεις τουWhite Album και του Abbey Road. Τα πασίγνωστα hits -από το Love Me Do” και το From Me To You”μέχρι το Hey Jude” και το Let It Be”- συνδυάζονται με πιο άγνωστα κομμάτια, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί όσο το δυνατόν πληρέστερα το έργο του κορυφαίου συγκροτήματος.
BeatlesArchitecture270914WEB
Για άλλη μία χρονιά θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε και θα μοιραστούμε την μαγική ενέργεια των Beatles, στο ταξίδι που μας ετοιμάζουν οι Sgt. Pepper’s”.
Get Back λοιπόν: πρώτο ραντεβού στο Architecture Rock Cafe, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου.
Info:
Architecture Rock Cafe
Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
Τηλ. 2107472472
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος ελεύθερη

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X