Οι SoulMates ιδρύθηκαν το 2009 και είναι ένα από τα ελάχιστα αμιγώς soul/funk συγκροτήματα στην Ελλάδα.  Ερμηνεύοντας τραγούδια από Stevie Wonder και Bill Whithers μέχρι Joss Stone και Jamiroquai, έχουν εμφανιστεί στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Ελλάδας όπως Gazarte, Faust, Trova, Σταυρός του Νότου, Gagarin, Koo Koo, Matala Beach Festival, κ.α.

Το 2012 διασκευάζουν και ηχογραφούν το RoofOff, ένα κομμάτι των “LauraVane & TheVipertones” το οποίο κυκλοφορούν στα iTunes και το “PushinOn” του Quantic με ερμηνεύτρια την AliceRussell, για τους οποίους την ίδια χρονιά ανοίγουν την συναυλία τους στην Αθήνα. Πέρυσι τον Απρίλιο εμφανίζονται ως opening act στους Belleruche στο Koo Koo και ανεβαίνουν στη σκηνή του 1ου Meteora Music Festival. Το 2014 συμμετείχαν στο αφιέρωμα του Guitafor στα 70′s στο Gazarte και τον Ιούλιο θα βρεθούν για συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και για 2η χρονιά στο Meteora Music Festival. Την Παρασκευή 11 Ioυλίου, θα εμφανιστούν στο RockwoodLiveStage στην Αθήνα (Βασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46). Eίσοδος ελεύθερη. Επιβάρυνση 5€ στο πρώτο ποτό/μπύρα/κρασί, αντί εισόδου.

www.facebook.com/SoulMates.gr

http://itunes.apple.com/gr/album/roof-off-single/id523490150

www.reverbnation.com/soulmatesgreece

www.youtube.com/soulmatesgreece

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια