Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή δουλειά και 10 χρόνια μετά το τελευταίο τους live, οι Stereo Nova πραγματοποιούν συναυλία στο Summer Nostos Festival, το οποίο θα διοργανωθεί από τις 17 έως και 24 Ιουνίου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό και δωρεάν για όλους. 

Η συναυλία γίνεται τώρα, γιατί όπως υπογραμμίζουν οι δύο καλλιτέχνες “χρειάστηκε καιρός για να καταλάβουμε κάποια απλά πράγματα στη ζωή”. Όπως λένε ακόμη, διώχνοντας κάθε “ανησυχία” ότι μπορεί να πάμε και να μην ακούσουμε τα “επίσημα αγαπημένα” θα μοιραστούν με το κοινό μια ανθολογία από όλα τους τα κομμάτια.

Συνεπώς θα ακούσουμε και το ταξίδι της φάλαινας…

και τον Εξώστη…

και πολλά πολλά ακόμη..

 

Οι δύο καλλιτέχνες δηλώνουν: «Μετά από πολλά χρόνια σκεφτήκαμε να δώσουμε μια ζωντανή συναυλία. Είναι μια καλή στιγμή, χρειάστηκε καιρός για να καταλάβουμε κάποια απλά πράγματα στη ζωή. Θέλουμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας μια ακόμη μουσική συναυλία, μια ανθολογία από όλα τα τραγούδια μας, τη σκάλα, την εστίαση όπως το μέτρημα από το μηδέν ως το άπειρο».

 

Το SNFestival ανοίγει το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιουνίου και κλείνει μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 24 Ιουνίου. Για το αναλυτικό πρόγραμμα επισκεφθείτε το www.snfestival.org.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια