Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή του Λευτέρη Αυγενάκη στη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Εθνικού. Με ανακοίνωσή του, ο σύνδεσμος «Πινέζες Θύρα 14» εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον νέο υφυπουργό Αθλητισμού λόγω της στάσης του στη δολοφονία του φιλάθλου της ομάδας τους, Κώστα Κατσούλη, τον Σπετέμβριο του 2014 σε αγώνα με τον Ηρόδοτο.

Τότε, όπως αναφέρουν, ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε κάνει ερώτηση στη Βουλή για τη μείωση της ποινής του δράστη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΙΝΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ:

«Επειδή οι πολιτικές εξελίξεις των ημερών και ειδικότερα όσες αφορούν τον αθλητισμό είναι ζητήματα που αφορούν τον σύνδεσμο μας, δεν μπορούμε να μη πάρουμε θέση σε αυτή γελειοτητα που παρακολουθούμε.

Βλέπουμε λοιπόν την ανάθεση του υφυπουργείου αθλητισμού σε κάποιον κύριο Αυγενάκη.

Ο εν λόγω κύριος, είναι αυτός που 10 ημέρες μετά την δολοφονία του αδερφού μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, πήρε την πρωτοβουλία να ανεβεί στην Αθήνα στην απολογία του Ηροδότου στην πειθαρχική επιτροπή.

Και δεν έφτασε μόνο αυτό, ακόμη και μετά την τιμωρία του σωματείου της ντροπής, έκανε σχετική ερώτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο για την μείωση της ποινής.

Συμπεραίνοντας, ο νέος υφυπουργός αθλητισμού είναι ένας άνθρωπος που για ψηφοθηρικούς λόγους υποστήριξε το σωματείο των δολοφόνων και ζήτησε την μείωση της ποινής για μια δολοφονία που διεπράχθη άνανδρα εντός γηπέδου.

Για ποια λοιπόν εξυγίανση μιλάτε;;;;

Με άτομα τέτοιου παρελθόντος θα έρθει η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Με τέτοιους ανθρώπους θα προστατευτούν τα δικαιώματα όλων των πραγματικών οπαδών;

Βέβαια η πολιτεία θα καταδικάζει τη βία, όμως η ίδια θα έχει την πραγματική ευθύνη για την συντήρηση των οπαδικων στρατών και την παρακμή του ελληνικού αθλητισμού, όταν άνθρωποι δικοί της έχουν αβαντάρει δολοφόνους.

Κώστα ζεις, είσαι εδώ μαζί μας…

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ…».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X