Εκατοντάδες διαδήλωσαν το Σάββατο 17 Ιουνίου στον Ασπρόπυργο, κόντρα στις ρατσιστικές επιθέσεις φασιστών σε μετανάστες.

«Ούτε στον Ασπρόπυργο,ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά», ένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι εκατοντάδες διαδηλωτες, που αψήφισαν τη δυνατή βροχή και βγήκαν στους δρόμους του Ασπρόπυργου και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ, του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας – Πειραιά, της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, της Ένωση Μεταναστών Εργατών Ασπροπύργου και άλλων συλλογικοτήτων.

Μια αντιρατσιστικήκαι αντιφασιστική πορεία ενάντια στις ρατσιστικές επιθέσεις σε Πακιστανούς εργάτες γης που συνέβησαν στην περιοχή της Γκορυτσάς κατά δεκάδες από τον περασμένο Αύγουστο.

 

Οι φωτογραφίες είναι το fb του Νικόλα Γεωργίου

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X