Σε είδα πεσμένο έξω από την τράπεζα, με τα παπούτσια σου πεταμένα λίγο πιο δίπλα. Το πρόσωπο σου κρυμμένο από κάποια κουβέρτα που βρήκες για να μη γίνεσαι ένα με το πάτωμα, αλλά και για να μη σε βλέπουν οι άλλοι.

Ο κόσμος σε προσπερνά σαν να ήσουν πάντα εκεί. Ακόμα κι αν σκοντάψουν πάνω σου θεωρούν περιττή τη συγνώμη. Η αξιοπρέπεια βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το χρήμα. Αν είσαι “κανονικός” δικαιούσαι να την έχεις. Αν είσαι εξαθλιωμένος όχι.

Μια στιγμή, όσο κρατά το κλικ της φωτογραφικής είναι αρκετή για να δεις σε πληρότητα την κοινωνία μας. Οι τράπεζες που βασιλεύουν, οι φτωχοί που πέφτουν μπροστά στα πεζούλια τους για να βρουν προσωρινή στέγη κι εμείς που περνάμε μπροστά κι αδιαφορούμε.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια