Η σημερινή πορεία διαμαρτυρίας των Μουσουλμάνων, κατά της κινηματογραφικής ταινίας με θέμα τον προφήτη Μωάμεθ, επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη στους διαδηλωτές.

Η υδροφόρα της αστυνομίας, γνωστή και ως “Αίαντας” χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε πορεία, από το 2004, τότε που πρωτο-αγοράστηκε δηλαδή. Η τεθωρακισμένη αύρα πλησίασε τους διαδηλωτές στην Σταδίου, έτοιμη να τους κάνει ρίψη νερού, ώστε να τους απομακρύνει. Απ’ ό,τι φαίνεται η ΕΛ.ΑΣ., δεν αποκλείει το γεγονός να το χρησιμοποιήσει και στις επόμενες πορείες, που ακολουθούν σε λίγες ημέρες!

Η καταστολή στις πορείες φαίνεται να γίνεται ολοένα και πιο βίαιη!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια