Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις των parties στη φεγγαράδα, καθώς ένας από τους κορυφαίους διοργανωτές επιστρέφει στη δράση!

Ο Ασημάκης Κατσούλας έπειτα από χρόνια απουσίας και ενδοσκόπησης επαναδραστηριοποιείται στο χώρο και ετοιμάζει ένα full moon party έκπληξη, στο οποίο αναμένεται να γίνει πραγματικά… κόλαση!
Μία ημέρα μετά την αποφυλάκισή του (έμεινε από επιλογή έγκλειστος 23 χρόνια, ενώ μπορούσε άνετα με μία επίκληση στον Σατανά να αποδράσει) ο Ασημάκης Κατσούλας έχει ήδη αρχίζει να σχεδιάζει το μεγάλο come back.

Πού αλλού; Στο μέρος που τον αγαπήσαμε, στην σατανομάνα Παλλήνη!

Πότε; Στις 14 Ιανουαρίου που έχει Πανσέληνο!

Ο Ασημάκης Κατσούλας (aka αρχισατανιστής) υπόσχεται ένα πάρτι υπό το φως της πανσελήνου που θα μείνει στην ιστορία. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Special guest djs, Η Δήμητρα «Πρωθιέρεια» Μαργιέτη και ο Μάνος «Βεελζεβούλ» Δημητροκάλης!

Το πάρτι θα ξεκινήσει με ακρόαση τραγουδιών με ανάποδα μηνύματα και θα κορυφωθεί με αναπαράσταση τελετών μαύρης μαγείας.

Μεγάλος χορηγός του πάρτι η εταιρεία Λούσιφερ, που προσφέρει δωρεάν μπίρες για όλους, ενώ η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ.

*Είσοδος δωρεάν για παρθένες.

-Χορηγός επικοινωνίας: Περιοδικό «Ο Σατανάς κι Εγώ»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια