Ο τελευταίος  αυθεντικός ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι,  Βασίλης Γισδάκης, θα βρεθεί το Σάββατο 12 Ιουλίου στο πανέμορφο νησί της Λέρου, στα πλαίσια του «Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών» για μια συναυλία – αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη.  Ένα οδοιπορικό στο τραγούδι και το λόγο του Μάνου Χατζιδάκι, αρχής  γινομένης  από τις συνθέσεις του για το θέατρο και τον κινηματογράφο, έως   και τους κύκλους τραγουδιών του («Reflections», «Τα Κινηματογραφικά»,  «Ο Μεγάλος Ερωτικός», «Ρωμαϊκή  Αγορά», «Λαϊκή Αγορά» κ.α.).

Εμβόλιμα, παρουσιάζεται η ιστορία των τραγουδιών μέσα  από αναφορές στην προσωπικότητα και το έργο του Μάνου Χατζιδάκι.

Μια μαγευτική βραδιά στην πανσέληνο του Ιουλίου με την αισθαντική φωνή του Βασίλη Γισδάκη, στον υπέροχο χώρο του «Leros Marina Evros”  στα Τεμένια της Λέρου.

Οργάνωση «Φεστιβάλ των τριών φεγγαριών»

Είσοδος Ελεύθερη

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X