Ο Δεσμώτης ζει αλλά και δεν ζει.

Ο Δεσμώτης είναι ευτυχισμένος αλλά και δυστυχισμένος.

Ο Δεσμώτης αγαπά τα δεσμά του αλλά και τα μισεί.

Ο Δεσμώτης αποζητά ορισμένα δεσμά ενώ ορισμένα τα αποστρέφεται.

Ο Δεσμώτης είτε αγαπά είτε μισεί τα δεσμά του, όταν απαλλαχτεί από αυτά είναι
δυστυχισμένος.

Ο Δεσμώτης για να είναι πραγματικά ελεύθερος πρέπει να αποτινάξει από πάνω του όλα
του τα δεσμά.

Όσο εξαρτημένος είναι ο Δεσμώτης από τα δεσμά του, άλλο τόσο είναι και τα δεσμά από
τον ίδιο.

Τα δεσμά χωρίς τον Δεσμώτη δεν είναι παρά αγάπες, μίση, φιλίες και έχθρες χαμένες στο
παρελθόν.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν υπάρξει Δεσμώτες.

Η ερώτηση είναι μία.

«Τι είναι προτιμότερο να είσαι;»

Δεσμώτης των άλλων ή Δεσμώτης του ίδιου σου του εαυτού;

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Κώστας Σωτηρόπουλος

ΕλληνοΚαναδός από μητέρα, Χιλιαδιώτης (Φωκίδας) από πατέρα, ήξερε από μικρός πως θέλει να γίνει δημοσιογράφος. Περισσότερο από τα άλλα παιδάκια. Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό και εργάστηκε σε διάφορα αθλητικά site (balla.gr, sport.gr) προτού μεταπηδήσει στο τεχνικό κομμάτι της διαδικτυακής τηλεόρασης (livestreaming). Σπουδαιότερη εμπειρία της ζωής του, μαζί με ένα buzzer beater στην ηλικία των 8 ετών, η πρόσφατη παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, στο οποίο αποτέλεσε και ανταποκριτής του gazzetta.gr. Στο 3point κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο, πλάκα με φίλους και δημοσιογραφία χωρίς αφεντικά.

Σχετικά Άρθρα

X