Ένα περίεργο πλάσμα προσπαθεί μέσα σε λίγο χρόνο, να δημιουργήσει το πιο σημαντικό έργο της ζωής του. Έμπνευση, ενέργεια, χρόνος και γνώσεις, είναι τα στοιχεία που απαιτούνται, ώστε το περίεργο αυτό πλάσμα – δημιουργός να φτιάξει το άλλο του μισό.

Κάπως έτσι διαδραματίζεται η μικρού μήκους ταινία του Christopher Kezelos, η οποία έχει σαρώσει τα βραβεία, σε κάθε σχεδόν φεστιβάλ που συμμετείχε. Μπορεί η περιγραφή να μην είναι ιδιαίτερα ελκυστική, ωστόσο η ιδιομορφία του παράξενου πλάσματος, ο τρόπος που ξετυλίγεται η ιστορία, αλλά και η εξαιρετική μουσική του Paul Halley, συνθέτουν ένα αριστούργημα που συγκινεί και προβληματίζει τους θεατές.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X