Τον γύρο των social media κάνουν οι φρικτές αναρτήσεις του ηθοποιού Γιάννη Ζουμπαντή με τις οποίες εκφράζει το μίσος του για τα σκυλιά.

Ο Ζουμπαντής, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στις εκπομπές και τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, στις αναρτήσεις του εναντίον των σκυλιών εύχεται «καλαζάρ» και «ψόφο».

«Τα κ@λόσκυλα τα έδωσαν αξία οι αδελφές και οι αγ@μήτες. Ψόφος. ουστ», αναφέρει σε μια ανάρτησή του γεμάτη μίσος για ανθρώπους και ζώα.

«Κάνανε τα σκυλιά παιδιά και βλέπουν τα παιδιά σκυλιά. Εγώ είμαι το ανάποδο. Άντε γ@μήσου (ψόφος) και συ και το σκυλί σου», δηλώνει σε άλλη ανάρτηση.

Όπως είναι φυσικό, οι αναρτήσεις αυτές προκάλεσαν την οργή φιλοζωικών οργανώσεων και όχι μόνο.

Να αναφέρουμε ότι οι αναρτήσεις του Ζουμπαντή, όπως και όλο το προφίλ του δεν είναι προσβάσιμο πλέον μέσω του facebook. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έστειλαν screenshots στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ και ο ίδιος ενδέχεται να κατέβασε το προφίλ του για να περιορίσει τον σάλο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X