Ο 71χρονος σήμερα παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ βγάζει σε δημοπρασία τέσσερα από τα έξι δαχτυλίδια του για να διαθέσει τα χρήματα σε κοινωφελείς σκοπούς.

Σε πλειστηριασμό  θα βγουν τα τέσσερα δαχτυλίδια που κατέκτησε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ με τους Lakers (1980, 1985, 1987, 1988), καθώς και άλλα αναμνηστικά από τη θρυλική του καριέρα. Όπως ενημέρωσε μέσω της ιστοσελίδας του,  «μεγάλο μέρος των εσόδων» θα ωφελήσει τo «Skyhook», ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που βοηθά τα παιδιά να μάθουν για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά.

«Όταν καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα στο να αποθηκεύσεις σε ένα δωμάτιο τα τρόπαια που έχεις κατακτήσει και στο να προσφέρεις βοήθεια σε παιδιά για να αλλάξουν οι ζωές τους, η απόφαση είναι εύκολη. Πουλάς τα πάντα» τονίζει ο θρύλος του NBA.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X