Σε ένα πάνελ που πλειοψηφούσε η αρνητική άποψη για το νομοσχέδιο που αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, ο Κλέωνας Γρηγοριάδης δεν περιορίστηκε σε διακοσμητική παρουσία. Αναφερόμενος στον τρόπο που καλύπτεται το θέμα των Σκουριών από το MEGA, ανέδειξε όλους τους λόγους που τα κανάλια δεν μπορούν να θεωρούνται αξιόπιστα και έστρεψε έστω και για λίγο την κουβέντα στην ουσία, που είναι τί κανάλια θέλουμε να έχουμε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε “κάθε φορά που κάνει αυτό το κανάλι ρεπορτάζ για την ιστορία στις Σκουριές της Χαλκιδικής, δεν θα ‘πρεπε να περνάει μια ταινία από κάτω που να αναφέρει ΠΡΟΣΟΧΗ: μεγαλομέτοχος αυτού του καναλιού τυγχάνει να είναι και μέτοχος της εταιρείας για την οποία μιλάει το ρεπορτάζ”. Ο Γιάννης Πρετεντέρης επιχείρησε να αμφισβητήσει την εμπλοκή της ΑΚΤΩΡ, άρα και του Μπόμπολα στο έργο, ωστόσο τα στοιχεία που επικαλέστηκε ο Κλ. Γρηγοριάδης δεν άφηναν περιθώρια για αμφιβολίες.

Διαβάστε ακόμη:

Την αποκλειστική συνέντευξη με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη πριν το δημοψήφισμα και μετά την πρώτη επίσκεψη που συζητήθηκε στο MEGA

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X