Εννιάχρονος πυρόπληκτος ζήτησε μια φανέλα του Κλαούντιο Μπράβο και εκείνος του αγόρασε ένα ολοκαίνουριο σπίτι. Την χειρονομία του Χιλιανού τερματοφύλακα και παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε η εφημερίδα La Cuarta, δύο χρόνια αφότου έκανε την γενναιόδωρη αυτή κίνηση χωρίς να τη “διαφημίσει”.

Μάλιστα ο Μπράβο δεν αγόρασε σπίτι μόνο στην οικογένεια του μικρού που ζήτησε τη φανέλα με το όνομά του αλλά και σε άλλες τρεις πυρόπληκτες οικογένειες στη Σάντα Όλγα.

Ήταν το καλοκαίρι του 2017 όταν μία μεγάλη πυρκαγιά έκαψε χιλιάδες στρέμματα δάσους και μαζί τα σπίτια χιλιάδων ανθρώπων. Τότε ένας άγνωστος προσέφερε σπίτια σε τέσσερις οικογένειες χωρίς ποτέ να αποκαλυφθεί το όνομα του. Τελικά, αυτός ήταν τελικά ο Κλαούντιο Μπράβο, όπως αποκάλυψε μια από τις οικογένειες που έλαβαν αυτό το μεγάλο δώρο,

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Cuarta, ο μικρός Καμίλο είχε βγει στην τηλεόραση μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην τηλεόραση και το μόνο που είχε ζητήσει ήταν μία φανέλα από τον Κλαούντιο Μπράβο. Όταν ο Μπράβο το είδε, επικοινώνησε μαζί του και δεν του προσέφερε μόνο μία εμφάνισή του, αλλά φρόντισε να φτιάξει και σπίτι στην οικογένειά του. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό έδωσε τα χρήματα για την κατασκευή ακόμα τριών σπιτιών στην περιοχή Λος Αρόμος της Σάντα Κλάρα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια