Κυριακή 3 Ιανουαρίου

Ο “Ρυθμός Stage” με χαρά υποδέχεται τον ταλαντούχο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου για μια ξεχωριστή βραδιά.

Ο Κωνσταντίνος, με μια κιθάρα για βοηθό του και με την ενθουσιώδη μπάντα του, έρχεται να μας χαρίσει ένα πλατύ χαμόγελο και την ώριμη μπάσα φωνή του, που εντυπωσίασε το κοινό και τους κριτές του “The Voice”.

Καλεσμένοι του Κωνσταντίνου για τη συγκεκριμένη βραδιά ο Ζακ Στεφάνου και ο Κύριος Κ.

Στις 21:00 το βράδυ θα τον ακούσουμε να μας τραγουδάει έντεχνους και ροκ σκοπούς , σαν αυτούς που σιγοτραγουδάει γυρίζοντας από το σχολείο.

Να είστε εκεί!

Φωνή, Ακουστική Κιθάρα : Κων/νος Αγγελόπουλος
Μπάσο : Γιάννης Γιαννούκος
Ηλ. Κιθάρα : Μάριος Αγγελόπουλος
Πλήκτρα, Σαξόφωνο, Βιολί, Κλαρίνο : Ραφαήλ Μελετέας
Τύμπανα : Στέφανος Γκιορτζής

Και για τους φίλους του Κωνσταντίνου που δεν έχουν μεταφορικό μέσο για να τον δουν, η taxi.eu Hellas τρέχει διαγωνισμό και κληρώνει πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το live και τη δωρεάν μετακίνησή τους προς το Ρυθμός Stage.

taxi.eu

 

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X