Προχτές ο Σπύρος Καρανικόλας, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι εκείνο που εισπράττει από την κοινωνία είναι ότι ο κόσμος λαχταρά να γυρίσει στο ΠΑΣΟΚ. Όπως αποδείχτηκε λίγες ώρες αργότερα, η τοποθέτηση του Σπ. Καρανικόλα ήταν περισσότερο μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις χαμηλές επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, παρά για ν’ αποτυπώσει μια πραγματική εικόνα.

Όπως έγινε ευρέως γνωστό σήμερα, μετά από σχετικό ρεπορτάζ στο Εθνος, περισσότερα από 108 μέλη του ΚΙΝΑΛ υπέβαλαν την παραίτησή τους, λόγω δυσαρέσκειας για την ταύτιση του κόμματος με τη Νέα Δημοκρατία. Όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι, το Κίνηµα Αλλαγής δεν κατάφερε να αποκτήσει σαφές προοδευτικό στίγµα και να πείσει ότι στρατηγικός αντίπαλός του είναι η Νέα Δηµοκρατία…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια