Μετά από διάλειμμα μίας εβδομάδας, επιστρέφουμε δριμύτεροι, με μουσικές προτάσεις, που ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουν τη συντροφιά σας μέχρι την προσεχή Τρίτη τουλάχιστον! Αυτή τη φορά θα σταθούμε κατά κύριο λόγο στην αμιγώς αποπροσανατολισμένη Ελλάδα, που τα πάντα και οι πάντες μοιάζουν χαμένοι. Για κάθε πρόβλημα όμως υπάρχει και μία λύση. Εμείς την έχουμε!

Πρόταση Νο1

Το πρώτο που θα μπορούσαμε να προτείνουμε τόσο σε σας, όσο και στον υποτιθέμενο πρωθυπουργό μας, Λουκά Παπαδήμο, είναι η απόκτηση μίας πυξίδας. Οι Αχαιοί μας την προσέφεραν απλόχερα αρκετά χρόνια πριν (1998, άλμπουμ 49:19), αλλά πλέον χρειάζεται όσο ποτέ…

Πρόταση Νο2

Αφού βρούμε την κατεύθυνση, προς την οποία πρέπει να βαδίσουμε, απαιτείται στη συνέχεια να ελευθερώσουμε όλα αυτά που θέλουμε να πούμε. Ο Ζακ Στεφάνου στον δίσκο Koalaboration του 2010, το έπραξε άριστα, παρακινώντας μας να πετάξουμε την πέτρα που κρατάμε μέσα μας, όπως γλαφυρά περιγράφει σε ολόφρεσκο τραγούδι του ο Ορέστης Ντάντος.

 

Πρόταση Νο3

Το τελευταίο βήμα απαιτεί να πάρουμε φόρα και να αλλάξουμε τον κόσμος τους. Ο κόσμος τους είναι κόσμος μας! Όλοι στους δρόμους!

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια