Σε ηλικία 63 ετών «έφυγε» τα ξημερώματα της Δευτέρας ο αγαπημένος τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αφήνοντας φτωχότερη την ελληνική μουσική σκηνή. Παρόλα αυτά, τα τραγούδια που έγραψε θα μείνουν, θα μείνουν εκεί.

Το 3pointmagazine διάλεξε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που ερμήνευσε ή έγραψε ή τα χάρισε σε άλλους συναδέλφους του, και τα οποία λατρεύτηκαν και τραγουδήθηκαν από όλους.

Αλλιώτικος νόμος

Πόσο σε θέλω

Έλα ψυχούλα μου 

Διδυμότειχο Blues

Ένας Τούρκος στο Παρίσι 

 

Και τι ζητάω

Πεθαίνω για σένα 

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα

Φλασάκι 

Μου λες τα μάτια σου 

Μικρός τιτανικός 

Εκεί στο νότο 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια