Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενους της ΒΙΟ.ΜΕ στη γωνία της Σταδίου, έξω από το υπουργείο Εργασίας όπου είχαν κατασκηνώσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ξαφνικά, εμφανίστηκε από το πουθενά ο Μάνου Τσάο και μέσα σε μια στιγμή άρχισαν όλοι να χορεύουν σε ρυθμούς Clandestino. Την ώρα που άλλοι καλλιτέχνες, ακόμη και της ροκ με τραγούδια που έχουν ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα επιμένουν να παίζουν μόνο επί πληρωμή και ποτέ “χύμα”, ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης έδειξε τι σημαίνει να βρίσκεται η Τέχνη δίπλα στην κοινωνία.

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια