Η ταινία του «Μικρού Πρίγκηπα» είναι επιτέλους γεγονός! Παρακάτω μία γεύση από το τρέιλερ της ταινίας λίγο πριν την πρεμιέρα της στις Κάννες.

Το διαχρονικό παραμύθι του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί, «Ο Μικρός Πρίγκηπας», που έχει ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους, έρχεται επιτέλους και στην μεγάλη οθόνη μέσα από τη ματιά του Μαρκ Οσμπορν (δημιουργού και της ταινίας «Kung-Fu Panda»).

Το τρέιλερ του «Μικρού Πρίγκηπα» έχει κάνει το γύρο του κόσμου, εν όψει της πρεμιέρας της ταινίας στο 68ο Φεστιβάλ Καννών και έχει σκορπίσει χαμόγελα αλλά και ανυπομονησία σε όσους μεγάλωσαν με τον ήρωα του ντε Σεντ-Εξιπερί.

Όπως προδίδει το τρέιλερ, η ιστορία του «Μικρού Πρίγκιπα» είναι ιδωμένη μέσα από τα μάτια ενός κοριτσιού που ενώ προετοιμάζεται για να γίνει ο τέλειος ενήλικας θα ανακαλύψει τον αεροπόρο που συνάντησε στην έρημο ένα μοναχικό αγόρι και θα δει τον κόσμο με άλλη ματιά.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X