Μια αναδημοσίευση από τον λογαριασμό του μεσίτη στο twitter, ενός από τους δράστες της δολοφονίας του Ζακ, αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Πρόκειται για το άτομο που μετά τη δολοφονία επιδόθηκε μέσω των social media σε μια ακραία ψευδολογία και συκοφάντηση του θύματος.

Όπως πληροφορηθήκαμε, χθες ο λογαριασμός του μεσίτη στο twitter – ενός από τους δολοφόνους του Zak και παλιότερα…

Gepostet von Justice For Zak/Zackie am Sonntag, 1. September 2019

 

*Από το avmag

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X