Βαριά τιμωρία περίμενε τον Ντάγκλας Κόστα για το φτύσιμο στον Φεντερίκο Ντι Φραντσέκο, στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Σασουόλο.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών από το πρωτάθλημα της Serie A. Εδώ να σημειώσουμε ότι η τιμωρία παρά ήταν βαριά σε σχέση με αντίστοιχες τιμωρίες συναθλητών του.

Επίσης να σημειώσουμε, ότι είχε προηγηθεί μια αγκωνιά και μια μπουνιά του Ντι Φραντσέκο στον Κόστα κάτι το οποίο φαίνεται να εξόργισε τον δεύτερον:

και αν λάβουμε υπόψη μας τα πιστεύω του Ντι Φραντσέκο ίσως έχουν μια ιδέα τι μπορεί να ειπώθηκε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Οι φαν της Γιουβέντους πάντως μιλούν καθαρά ότι ο Κόστα προσβλήθηκε με άσχημο τρόπο από τον Ντι Φραντσίσκο όπως και τις φασιστικές απόψεις του δεύτερου.

Εμείς πάντως επικροτούμε την χλέπα του Κόστα.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X