Άλλο ένα μάθημα ήθους και αριστοκρατικής συμπεριφοράς δίδαξε ο καθηγητής κατά της βλαχιάς, Πέτρος Κωστόπουλος.

Σε βόλτα του στην περιοχή του Ψυχικού, εθεάθη και εφωτογραφήθη από χρήστη του facebook, να έχει παρκάρει τη μηχανή του σε θέση που προορίζεται για ΑμεΑ και εγκύους.

Ο τυχερός πολίτης που είχε την τιμή να διδαχθεί από πρώτο χέρι ένα κωστοπουλικό μάθημα αντι-βλαχιάς, απαθανάτισε το στιγμιότυπο ενημερώνοντας το δάσκαλο γι’ αυτή του την ενέργεια. Ο δάσκαλος λιτά και περιγραφικά του απάντησε: «Σε γράφω στ’ αρχίδια μου».

Το post του συγκεκριμένου χρήστη:

Πηγή: Luben Tv

Το κωστοπουλικό μάθημα το διδαχθήκαμε από εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια