Το βίντεο που τραβήχτηκε από drone δείχνει το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής με την οποία είναι αντιμέτωπες οι ακτές του Σαρωνικού από την πετρελαιοκηλίδα μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ» την Κυριακή.

Δυστυχώς, η μόλυνση από την πετρελαιοκηλίδα έφτασε από τα Σελήνια Σαλαμίνας μέχρι και τις ακτές της Γλυφάδας. Οι εικόνες από το drone δείχνουν τη μεγάλης έκτασης ρύπανση των ακτών του Σαρωνικού από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου στη Σαλαμίνα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X