Αν δεν το χρειάζεσαι, άφησέ το. Εάν το χρειάζεσαι, πάρτο.

Την επόμενη φορά που θα περάσετε από την οδό Ασκληπιού, γυρίστε το κεφάλι σας προς τον χρωματιστό τοίχο που βρίσκεται απέναντι από το σχολείο. Εκεί θα διαπιστώσετε πως υπάρχει μια κρεμάστρα. Ναι, μια κρεμάστρα σε έναν δημόσιο τοίχο έχει τοποθετηθεί στην οδό Ασκληπιού 152, Στάση Φαναριωτών.

Λίγο πιο δίπλα, σε άλλο σημείο, κολλημένο ένα χαρτάκι στο οποίο διαβάσαμε πως πρόκειται για τον τοίχο της καλοσύνης. Τον τοίχο στον οποίο ο,τι δεν χρειάζεσαι μπορείς να το αφήσεις για να το πάρει κάποιος άλλος που το έχει ανάγκη.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε εκεί, μην διστάσετε να κάνετε την καλή πράξη! Μπορείτε να αφήσετε καθαρό μαγειρεμένο ή αμαγείρευτο φαγητό, φρούτα, λαχανικά, καθαρά ρούχα, ψωμί και ο,τι άλλο μπορεί να έχει άμεση ανάγκη ένας συνάνθρωπός μας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X