Ο Πειραιώτης στην καταγωγή και τραγουδιστής των Franz Ferdinand, Άλεξ Καπράνος, τραγούδησε τα “Ματόκλαδα σου λάμπουν” του Μάρκου Βαμβακάρη στο Λονδίνο και το Babrican Center, στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης – αφιερώματος στον μεγάλο ρεμπέτη. Παρών με το μπουζούκι του ήταν και ο Στέλιος Βαμβακάρης, γιος του Μάρκου. Νωρίτερα ο Α. Καπράνος είχε διαβάσει απόσπασμα από την βιογραφία του Μ. Βαμβακάρη, ενώ αφού άρχισε να τραγουδά το κοινό τον αποθέωσε. Θετικά για την παρουσία του frontman των Franz Ferdinand εκφράστηκε και ο Guardian.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

Αρθρογράφος

3pointmagazine.gr

To 3pointmagazine.gr είναι αυτοδιαχειριζόμενο μέσο που δεν έχει εκδότες και διευθυντές σύνταξης, ούτε κομματικές και οικονομικές εξαρτήσεις. Ένα μικρό πείραμα που μεγαλώνει διαρκώς, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί τα κυρίαρχα, παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Σχετικά Άρθρα

X