Απτόητος παρά τη σκληρή επίθεση που δέχτηκε από χρυσαυγίτες παραμένει ο Βαγγέλης Παπαμιχαήλ.

Με ανάρτησή του στα social media ο 28χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από φασίστες λίγο πριν τη συναυλία για τον Παύλο Φύσσα στο Πέραμα στέλνει μήνυμα ενάντια στον φόβο, λέγοντας ακόμη ότι “ο τόπος έχει ξοφλήσει με τον φασισμό”.

Το μήνυμα του Βαγγέλη

“Αν τους φοβηθείς και σκύψεις το κεφάλι σε έχουν νικήσει…

Εμείς όμως ούτε τους φοβόμαστε ούτε και σκύβουμε το κεφάλι άρα τους έχουμε ήδη νικήσει…απλά αυτοί δεν μπορούν να το καταλάβουν…

ΥΓ
Από το αγαπημένο μυθιστόρημα ΑΝΚΟΡ της Πέλας Σουλτάτου

Πάρτε το χαμπάρι μια και καλή.
Αυτός ο τόπος έχει ξοφλήσει με το φασισμό, το ναζισμό,τους χουντικούς, τους βασιλικούς κι όλα τα εθνικιστικά, ακροδεξιά σκουπίδια που κοροϊδεύουν το λαό για να του ρουφάνε το αίμα.
Χαθείτε από προσώπου γής, προτού σας στείλουμε από κει που’ρθατε,φαντάσματα του κάτω κόσμου.”

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια