Ο Γρηγόρης Ψαριανός, υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, βρέθηκε στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Β’ Πειραιά, Τρ. Αλεξιάδη.

Ο Γρ. Ψαριανός δήλωσε μεταξύ αστείου και σοβαρού, ότι θα αναλάμβανε μόνο το υπουργείο Πολιτισμού, αναφέροντας: «Δευτέρα ορκίζομαι και Τρίτη το κλείνω. Θα λέει ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο το ’71 και καταργήθηκε από τον Ψαριανό το 2020».

Τι να το κάνουμε, άλλωστε το υπουργείο Πολιτισμού, όταν τέτοιοι πολιτικοί άνδρες τιμούν τον πολιτικό πολιτισμό;

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια