Ο Eminem μέσα σε 4 και κάτι λεπτά κάνει ολομέτωπη επίθεση στον Τραμπ, ραπάροντας.

Μιλά για τον ρατσισμό, την εμμονή του με τους παίκτες του αμερικανικού πρωταθλήματος NFL που διαμαρτύρονται κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ -αναφέροντας μάλιστα και τον πρωτοστάτη, τον πρώην παίκτη των San Fransisco 49ers Colin Kaepernick-, μιλά για το Πουέρτο Ρίκο αλλά και για την μεταρρύθμιση στο νόμο οπλοκατοχής της Νεβάδα.

Το βίντεο παίχτηκε στα βραδεία Hip Hop και κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον Colin Kaepernick και τον LeBron James να κάνουν share το ραπάρισμα του Eminem.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X