Το τελευταίο Last Week Tonight with John Oliver του HBO καταπιάστηκε με την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα με τον ξενοφοβικό τρόπο προβολής της από τις ευρωπαϊκές τηλεοράσεις, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες στη διαδικασία χορήγησης ασύλου.

Ο John Oliver παρουσίασε επίσης την ιστορία μιας 16χρονης κοπέλας από το Κομπάνι, για χάρη της οποίας “γύρισε” σήριαλ…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια