Ο Βρετανός διάσημος και αμφιλεγόμενος σκηνοθέτης Ken Loach ο οποίος έχει βραβευτεί για πολλές ταινίες του, αποφάσισε να τις προσφέρει μέσω YouTube, και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Από left.gr

Το κανάλι του, KenLoachFilms, σου δίνει την δυνατότητα να δεις ακόμα και τις πρώτες ταινίες του σκηνοθέτη όπως το Cathy Come Home αλλά και μερικές από τις γνωστότερές του όπως το Looking for Eric, το Its a Free World και άλλες.

Μερικές από τις ταινίες του:

Looking For Eric (2009)

It’s a Free World (2007)

Le Vent se lève (2006)

The Navigators (2001)

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X