Όλοι θυμόμαστε τον Mr.Bean, τον ιδιότροπο, παράξενο και συνάμα τραγελαφικό Βρετανό που πάντα έμπλεκε στις πιο αστείες καταστάσεις και τον οποίο υποδυόταν καταπληκτικά ο Rowan Atkinson. Αν κάτι χαρακτήριζε τον Mr.Bean αυτό δεν ήταν άλλο από τις κωμικές εκφράσεις και γκριμάτσες τις οποίες έπαιρνε.

Ε, σκεφτείτε λοιπόν αυτές τις εκφράσεις να παίρνουν θέση με την βοήθεια της τεχνολογίας σε διάσημα και ιστορικά πορτραίτα. Το αποτέλεσμα θα ήταν τραγελαφικό, θα σκέφτηκε μάλλον ο καλλιτέχνης Rodney Pike και το έκανε πραγματικότητα.

Ιδού και τα απολαυστικά αποτελέσματα.

mrbean1

mrbean 2

mrbean 3

mrbean 4

mrbean 5

mrbean 6

mrbean 7

mr bean 8

mr bean 9

mr bean 10

mrbean 12

mr bean 11

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια