Ο 70χρονος κιθαρίστας που το κράτησε μυστικό αυτό το διάστημα, αντιμετώπισε τη διάγνωση σχετικά ψύχραιμα λέγοντας σε συνέντευξή του στην Daily Mail ότι «του απονείμεται μια θανατική ποινή για την έξαλλη ζωή που έχει κάνει και τώρα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την οικογένειά του…».

Ο Ronnie Wood μπροστά στην επώδυνη αυτή διάγνωση αποφάσισε να μην κάνει χημειοθεραπείες, όπως του σύστησαν οι γιατροί, γιατί θέλει να κρατήσει ανέπαφη τη διαύγεια του εγκεφάλου του και να μη χάσει τα μαλλιά του, αλλά συμφώνησε και αφαίρεσε αμέσως ένα μέρος του αριστερού πνεύμονα σε μια επέμβαση που διήρκησε 5 ώρες, ώστε να αντιμετωπιστεί τυχόν μετάσταση του καρκίνου. Ωστόσο οι γιατροί λένε ότι έχουν εντοπίσει τον καρκίνο σε πρώιμο στάδιο και αισιοδοξούν για την πορεία της υγείας του κιθαρίστα των Rolling Stones, μετά την πετυχημένη επέμβαση στον πνεύμονα.

Ο ίδιος, μετά την επέμβαση, δήλωσε στην συνέντευξη: «Είμαι εντάξει τώρα, αλλά θα πραγματοποιήσω έναν έλεγχο κάθε τρεις μήνες, καθότι διαγνώστηκε ο καρκίνος μου έγκαιρα». Ο μακροχρόνιος καπνιστής εγκατέλειψε τη συνήθεια του μια βδομάδα πριν τη γέννηση των δίδυμων κορών του Gracie και Alice τον Μάιο του 2016 από την 31χρονη τρίτη σύζυγό του Sally και όπως είπε: «Ήμουν πολύ τυχερός έως σήμερα, γιατί είχα πάντα έναν πολύ δυνατό φύλακα άγγελο. Με την ζωή που έχω κάνει δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ ακόμα».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Ogdoo.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X