Ο Ταμήλος ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό και υποστήριξε μάλιστα ότι μπορούμε να ζήσουμε σε χωριό με τις λάμπες που ανάβαμε παλιά, με αφορμή την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Μέσα σ’ όλα αυτά, μπέρδεψε και τα Κιλοβάτ με τα Gigabyte και φυσικά προκάλεσε άφθονο γέλιο αλλά και συνάμα αντιδράσεις για τις δηλώσεις του περί κοινωνικών αγαθών.

Το facebook και το twitter ξεσηκώθηκαν ξεσκονίζοντας γι’ άλλη μια φορά το πολυαγαπημένο τους hashtag #tamilos.

Nikos Tzilianos ‏@Tzilianos
Και αν ο Ταμήλος δεν θέλει το ρεύμα γιατί είναι ο τελευταίος των ρομαντικών; #tamilos

Zάβαλος ‏@ginogsm
Καλά ρε , εκεί στην ΔΕΗ γιατί δεν παίρνουν έναν δίσκο 1TB για να έχουν την απαιτούμενη ενέργεια και αποθεματικό ; 50 ευρώ κάνει… #tamilos

Κρυσταλλοτρίοδος ‏@krystallotriodo
Έχετε πέσει όλοι και βρίζετε τον Ταμήλο, γιατί λέει φωναχτά όσα σκέφτονται από μέσα τους αυτοί τους οποίους ψηφίζετε. #tamilos

Giannis Antoniou ‏@antoniouin
Αν είχαμε υπουργό οικονομικών τον #tamilos θα μετρούσαμε το χρέος σε terrabytes.

Εddie ‏@N0nServ1am
αφού ο #Tamilos λέει ότι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς ρεύμα, τι πρόβλημα έχει η κυβέρνησή του με τα μπλακάουτ της ΔΕΗ;

Antonis Sigalas

Ταμήλος: Η ΔΕΗ παράγει 10 gigabyte ρεύμα. Αύριο έχει λαϊκή. Θα αγοράσω ένα καρπούζι ίσαμε 5 megaherz

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια