Παρασκευή 31 Οκτωβρίου- Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Πάμε Σινεμά;
6ο Μαθητικό Φεστιβάλ 2013
Έξι βραβευμένες ταινίες μικρού
μήκους.

Ο νέος, ανεξάρτητος χώρος προβολής ταινιών Cinemarian παρουσιάζει έξι βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους από το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ «Πάμε Σινεμά;» 2013.

Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, θα παρευρίσκεται ο εκπρόσωπος του «Πάμε Σινεμά;» Νίκος Γιαννόπουλος.

***
Ώρες προβολής:
Παρασκευή 8:30μμ
Σάββατο 9μμ & 10:15μμ

Συμβολική συμμετοχή: 2 ευρώ
***
Ο ανεξάρτητος χώρος προβολής ταινιών «Cinemarian» δημιουργήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα από αγάπη για την έβδομη τέχνη και τον πολιτισμό εν γένει.

Cinemarian
Γενναίου Κολοκοτρώνη 42, 11741, Κουκάκι-Αθήνα
www.cinemarian.gr
τηλ.: 211 400 2640 · e-mail: info@cinemarian.gr
Πρόσβαση:
Από Σύνταγμα: τρόλεϊ 15 (στάση Άγιος Νικόλαος)
Από Ηλεκτρικό «Πετράλωνα»: τρόλεϊ 15 (στάση Φιλοπάππου)

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια