Ο αριθμός των καρκινοπαθών στη Λωρίδα της Γάζας έχει ανέλθει σε 8.515, συμπεριλαμβανομένων 608 παιδιών, όπως αναφέρει το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας στις τελευταίες στατιστικές του.

Η ταλαιπωρία των ασθενών επιδεινώνεται από τη μόνιμη έλλειψη εξοπλισμού, φαρμάκων και ιατρικών προμηθειών εξαιτίας της 12ετούς πολιορκίας της Λωρίδας της Γάζας από το Ισραήλ.

Περίπου 4.705 γυναίκες είναι μεταξύ των ασθενών με καρκίνο στη Λωρίδα, που αποτελούν το 55,3% του συνολικού αριθμού των περιπτώσεων.

Σχετικά με τη θεραπείες, αναφέρεται πως υπάρχει έλλειμμα 58% στα φάρμακα που απαιτούνται για τη θεραπεία των ασθενών με καρκίνο στη Λωρίδα το 2018. Αυτό σημαίνει 65 διαφορετικά φάρμακα, σύμφωνα με το υπουργείο.

Πηγή: middleeastmonitor.com

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια