Τρεις φίλοι από το σχολείο, μετά το πέρασμά τους από γραφεία, μαγαζιά και δρόμους, έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Το όνειρό κλείνει έναν χρόνο και μας προσκαλούν για να το γιορτάσουμε όπως πρέπει. Με ένα μεγάλο πάρτυ, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου με εκλεκτή μουσική και ποτό.

Στα decks οι Bela Lugosi, Sousourada Nana και Stivi d αποφασισμένοι να συνεχίσουν να αλλάζουν δίσκους μέχρι ή να φύγουμε ή να λιποθυμήσουμε από τον χορό.

Info:

Σκάζη- ένα χρόνο μαζί
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου
Εμπεδοκλέους 28-30, Πλατεία Βαρνάβα, Παγκράτι
Το πάρτυ αρχίζει στις 21.30

Πατήστε εδώ για να λάβετε απευθείας οδηγίες από το μέρος που βρίσκεστε μέχρι το πάρτυ.

 

Διάβασε ακόμη:

Σκάζη: Γιατί τα σχολικά μας όνειρα μπορούν να γίνουν αληθινά

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X