Μετά από 1,5 χρόνο ζωής, αρκετές πορείες και συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις, κείμενα και συζητήσεις για κίνημα και φεμινισμό, η Καμία Ανοχή κάνει πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης την Παρασκευή 4 Μαΐου, από τις 11μμ στο ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17) .

Το κάλεσμα της Καμίας Ανοχής:

Το πάρτυ που όλες περιμέναμε!

Μετά από 1,5 χρόνο ζωής, αρκετές πορείες και συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις, κείμενα και συζητήσεις για κίνημα και φεμινισμό, κάνουμε επιτέλους πάρτυ!

Την Παρασκευή 4 Μαΐου, από τις 11μμ σας περιμένουμε στο ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17) να πιούμε, να χορέψουμε και να ενισχύσουμε οικονομικά τις δράσεις μας!

Τα πάρτυ και οι νύχτες μας ανήκουν -ελάτε να τα σπάσουμε!

*On decks οι Strap-on Unicorns

Το event στο facebook

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια