Η είδηση που εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης ήταν γροθιά στο στομάχι όχι μόνο για την ποδοσφαιρική Ισπανία αλλά για όλο τον κόσμο που βλέπει και αγαπάει το ποδόσφαιρο.

Και αυτό γιατί ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρεί στα social media πως πέθανε σε ηλικία μόλις 9 ετών η κόρη του Χάνα, που τους τελευταίους πέντε μήνες υπέφερε από οστεοσάρκωμα, αρρώστια που συνδέεται με καρκίνο στα οστά.

Σημειώνεται πως τους τελευταίους μήνες ήταν γνωστό πως ο Λουίς Ενρίκε αντιμετώπιζε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο μάλιστα τον ανάγκασε κάποια στιγμή να παραιτηθεί από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας και να τον διαδεχτεί σε αυτήν ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ρομπέρτο Μορένο.

*Από το sport24

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια